Veškeré recenze naší firmy se nahrávají přes server www.nejremeslnici.cz  Všechny naše reference se zakládají na pravdě. 

Reference firmy Greeneco-Jičín

st-480

Miroslav.Sk 27.03.2018
Ďakujem za poradenstvo a záujem pomôcť vyriešiť môj problém s st-480
na Slovensku som sa s takou ochotou nestretol napriek tomu že som u
Greeneco kotol nekupoval!

Dodání automatického kotle Greeneco Prestige 17kW, následná revize po instalaci s vlastním instalatérem, zapojení a nastavení elektroniky.

Ondřej Březin- Zdiby 06.04.2017
Kotel mám jednu sezonu a nemohu si stěžovat. Funguje naprosto bez problémů, V teplejším období doplňuji uhlí a vynáším popel každých 7 - 9 dní, v nejsilnějších mrazech (-17st) vydržela násypka 150l 3-4 dni.

Servisní technik byl vstřícný, pečlivě kontroloval veškeré zapojení a na míru zapojil a nastavil elektroniku. Trpělivě odpovídal na mé dotazy a několikrát vysvětlil postup zapojení.

kotel Greeneco

Kubišta Jiří 07.11.2016
“Po vstupu do prodejny,jsem byl velmi podrobně seznámen s popisem kotle.Po mém kladném rozhodnutí,probíhalo vše dle dohody.Kotel byl dovezen ve sjednanou dobu,poté nastal profesionální koncert mechaniků firmy.Po zapojení a zprovoznění kotle mně mechanici důkladně obeznámili s provozem.Od zadání mé objednávky jsem do pěti dnů topil.Firmu vřele doporučuji,mám velice dobrý pocit,jak s prací,tak i s lidským jednáním zaměstnanců této firmy.Ještě jednou,děkuji.”

greeneco Prestige

Beran Radek 25.10.2016
V čéra 24.10 2016 mi firma namontovala tento kotel.Dodání kotle bylo dodáno v čas a v perfektním stavu.Ochota přepravce perfektní spolupráce.Montéři kteří kotel montovaly velice zruční i na chybu z mé strany a jelikož jsem též řemeslník vše jsme vyřešily během chvilky. tato firma ví co dělá a dělá to velmi dobře,chvála i chlapum co kotel připojily a zaškolily byla snima i sranda super práce i perfektní jednání s firmou Greeneco.Kotel šlape jak švýcary vřele tuto firmu doporučuji.Kotel chodím kotrolovat ze zvyku jak ten muj starý šrot ale spíš jen koukat není tam co dělat jede všechno samo jak má.Super ,super a jenom super. Beran Radek Ustí nad Labem.

Greeneco prestige 25Kw

Reference vložena dne 11.10.2016 uživatelem Jaroslav Drak Šmakal 14.10.2016
Jsem velmi spokojen s realizací. Byl hlavně dodržen termín dodání až jsem se divil že to šlo tak rychle. Co se týče komunikace byla perfektní. Za tím ten kotel používám druhým rokem a žádný problém vůbec nenastal.

Dodávka a montáž automatického kotle Greeneco. Prosíme Vás o stručný popis jak jste byl spokojen s naší firmou.

Reference vložena dne 13.09.2016 uživatelem Uživatel_172412 14.09.2016
Dobrý den,
chtěl bych poděkovat firmě GREENECO Kbelnice za veškerá jednání a dodržení všech domluvených termínů. Montáž kotle proběhla v naprosté profesionalitě a všechny dotazy, které jsem měl, mi byly vysvětleny (třeba
i 3x). Ještě jednou děkuji p. Vávrovi, který mi montáž kotle provedl. Dnes jsem mu v nočních hodinách volal (23.10), ochotně mi zvedl telefon.
Mockrát mu děkuji a vím, že se na něj můžu spolehnout
Rostislav Rott, Hostomice

Dodávka a montáž dvou automatických kotlů Greeneco Prestige 34kw do rodinného domu v Přimda a kotel 49,9kw do bytového domu v Plané pro natápění 6 bytů.Prosíme Vás o stručný popis jak jste byl spokojen s naší firmou.

Reference vložena dne 10.09.2016 uživatelem Uživatel_171870 12.09.2016
Realizace zpojení kotle proběhla v dohodnutém termínu přesně na čas. Samotná práce byla provedena na profesionální úrovni. Vysoce oceňuji vstřícnou komunikaci jak s prodejním oddělením, tak s techniky.
Vřele doporučuji.

Dodávka a montáž automatického kotle Greeneco Delux 34kw

Reference vložena dne 08.09.2016 uživatelem Uživatel_171643 12.09.2016
S firmou Greeneco jsem nad míru spokojen. Velice profesionální přístup.

Dodávka a montáž automatického kotle Greeneco Prestige

Reference vložena dne 07.09.2016 uživatelem Uživatel_171513 07.09.2016
Děkuji za vynikájící výkon montáže.Ochotné jednání,vysvětlena obsluha dopodrobna.Termín a cena naprosto v pořádku.

Připojení a spuštění kotle

Reference vložena dne 18.06.2016 uživatelem Uživatel_160239 07.09.2016
jsem spokojen

Montáž automatického kotle Greeneco 17kw

Reference vložena dne 01.05.2016 uživatelem Uživatel_153919 03.05.2016
Montáž kotle spokojenost, termín super, cena instalace spokojenost ,komunikace s dodavatelem perfektní a co se týče závady tak asi po týdnu po vypnutí kotle tlak v kotli na nule .Po konzultaci s technikem doplněna voda a dohuštěna expanzní nádoba -problém nevyřešen. Zjištěno na zpátečce že je přetočený kohout stále uzavřen. Výměna kohoutu vše v pořádku .Kotel super spokojenost a doufám že se už nic nevyskytne a bude vše fungovat jak má. Máme ho krátkou dobu tak uvidíme v zimě. Jinak mohu doporučit. Zatím jsme velice spokojený.

Dodávka automatického kotle Greeneco

Reference vložena dne 25.04.2016 uživatelem Uživatel_153176 03.05.2016
S realizací jsem nadmíru spokojen,vše proběhlo tak, jak bylo předem domluveno. Komunikace s firmou Greeneco výborná. DOPORUČUJI

Libverda

Porubský 29.11.2015
Vážení Rouhovi,

po delší době Vás všichni moc zdravíme z Libverdy. Doufám, že se Vám daří dobře, že máte hodně práce a těšíte se dobrému zdraví. Náš kotel jede parádně, jsem nadmíru spokojený.

Asi pro Vás budu trochu trhlej, ale stal se z toho můj koníček, trávím u kotle poměrně dost času, dokonce jsem ho pojmenoval Jožin a myslím, že se o něj i dobře starám. Čistím jakmile je to potřeba (někdy i po týdnu), vymetám komín, popel vynáším nejmíň po dvou dnech (i když je dost místa), dokonce jsem dokoupil a instaloval teploměr spalin, upravil podle toho výkon ventilátoru, kontroluju uhlí (kvůli bordelu a drtím větší kusy), a jak můžu, přesvědčuju do automatu všechny, co znám a mají klasický kotel na tuhá paliva.

Ta pravá zima nás teprve čeká, ale jsem si jistej, že všechno pošlape. Přeci jen bych ale měl prosbu o radu. Projel jsem všechny návody na kotel, dokumentaci, na Pilot, ale nenašel jsem nic k hořáku, resp. podavači. Není tam sice moc, co řešit, ale rád bych věděl, jestli by nebylo dobrý aspoň jednou za rok i ten podavač nějak vyčistit a pokud ano, jak? Jestli stačí třeba přes okýnko, co je na šroubech na druhý straně ventilátoru anebo to celý odpojit, šnek vypískovat, vyčistit lože a tak... Omlouvám se, že zdržuju možná z Vašeho pohledu s blbostí, ale jak jsem řekl, mě to baví, chci to mít v pořádku a rád udělám všechno, co je potřeba, aby kotel dobře fungoval a vydržel.

Chlapi, co je pro mě nejdůležitější - máma už vůbec ke kotli nemusí. Dřív si sama zatápěla, přikládala, vynášela popel, sekala třísky, protože jsme byli v práci a ona byla doma sama... Teď si jen přidá v obýváku +, když má pocit, že je jí zima (vytápím u ní na 26,4 !!!) a zbytek obstarám já, až se vrátím z práce. Netušíte, jak moc nám to pomohlo. A moc Vám za to děkuju!

Přeji jen dobré zákazníky a když občas narazíte na blbce, nenechte se rozházet. Nestojí to za to a fakt umíte!

S pozdravem,

Milan Porubský
Lázně Libverda

Varnsdorf

email 29.11.2015
Dobrý den,
před rokem jsem koupil Váš kotel Green Eco.
Po celý rok – žádný problém, vše funguje tak jak má,
vyzkoušel jsem v něm hnědé i černé uhlí, a mám
pouze jednu připomínku. Navrhuji, aby byl tento kotel
přejmenován na kotel Pohoda. Protože to je ten pocit,
který při vytápění tímto kotlem prožívám.
S pozdravem
Jiří

spuštění.

jaroslav 14.11.2015
kotel jsem připojil .velice jednoduchá obsluha vše přeloženo do češtiny což je veliké plus .za tím jede bez problému .pilota jsem neinstaloval použil jsem termostatické hlavice je to velice.usporné řešení. a přidal vyvažovací ventil.tím sem snížil spotřebu paliva na minimum.









kotel jsem na instaloval.jednoduché ovládání.vše přeloženo do češtiny což je veliké plus. pilota jsem neinstaloval, všechny kohouty jsem vyměnil za termostatické.a přidal vyvažovací ventil.tím jse snížila spotřeba na minimum.)nejhuře mi vycházejí peletky!nejlépe mour z briket. obilovina nikdy nehodlám topit.


Greeneco prestige 35kw

Miroslav Libeň 25.10.2015
Montáž kotle v červenci .Vše proběhlo jak bylo domluveno.
Po prvním měsíci provozu není žádný problem, kotel jede jak má.

Kotel greeneco

Soňa Jirsová 16.10.2015
Také vřele doporučuji tuto firmu, kvalitně provedená práce a bezkonkurenční cena. Po roce provozu kotle naprostá spokojenost. Moc děkuji

Poděkování za kvalitní servis...

ludmila Brdková 07.09.2015
Vzhledem k tomu,že jsem se stala jednou z těch podvedených,kteří si říkají ,, topenář-instalatér,, a věřila jsem,že když mi řekne,že montáž + zapojení kotle Greeneco 25 kW dělá běžně,věřila jsem mu.Tu práci jsem mu svěřila,bohužel i zaplatila a to byla má velká chyba .Po několika dní topení to začalo dehtovat a ulomil se klínek,dal se jiný,ten se opět po několika dní ulomil i když uhlí bylo kvalitní a tak se to stalo několikrát.Na doporučení,,p. topenáře,,jsem objednala servis u firmy GREEN ECO p. Rouhy.Po přijetí na kotel byl v šoku,co můj údajný ,,topenář,, provedl se zapojením kotlem.Velice ochotně mi dal připojení do správného stavu,jak má být kotel zapojen,vše zkontroloval,vysvětlil mi vše ohledně topení atd. a po domluvě dodělá to co předchozí ,,topenář ,, neudělal.Jsem velice spokojena s ochotou ,rychlostí a jednáním Firmy Vlastislav Rouha - Automatické kotle Green eco ráda doporučím komukoliv, kdo žádá perfektní a kvalitní práci.Ještě jednou moc děkuji Ludmila Brdková - Mnichovský Týnec.


Greeneco 15 kw prodej+montáž

Bubela 04.08.2015
Po první topné sezóně naprostá spokojenost s funkčností, spotřebou a provozem s minimální údržbou.
Prodej a montáž přesně podle domluvy.
Rychlá, profesionální práce, ochota, firmu můžu jen doporučit.

Reference vložena dne 30.07.2015 uživatelem Uživatel_124099

Milan Porubský 30.07.2015
Vše na výtečnou! Od počátku výborná komunikace, dodání kotle, instalace a práce přesně v termínu a v ceně ještě pod původně dohodnutou. Vše v dokonalé profesionalitě. Když jsem pročítal předešlé recenze, nechtělo se mi skoro věřit, tolik chvály tam bylo. Po osobní zkušenosti beze zbytku věřím. Instalace, napojení, proškolení - 7 h a to jsem je ještě hodně zdržoval. V průběhu práce totiž chlapi zvládali odpovídat na moje amatérské dotazy. Fakt to byl řemeslný koncert! Museli se popasovat s velmi stísněnými prostory, starým rozvodem atd. Vše bez problémů. Firmu Vlastislav Rouha - Automatické kotle Greeneco rád doporučím komukoliv, kdo žádá poctivé řemeslo. A není třeba mít obavy z kotle z Polska. Samozřejmě jsem ještě nestihl ani jednu topnou sezónu. Ale kotel jsem velmi dlouho vybíral a už jen prvotní prohlídkou zpracování je jasné, že jde o kvalitní výrobek. Dlouhodobé zkušenosti předešlých zákazníků to pak jen potvrzují.
A to, co je pro většinu z nás stále podstatné - cena opravdu bezkonkurenční. Tam, kde buď není nebo není možné dosáhnout na kotlíkovou dotaci, je rozhodně greeneco skvělá volba. Navíc jsem se za celou dobu, co zadávám různé práce na domě, nesetkal s tak spolehlivým odvedením práce, dodání a vše s tím spojeným. Jsem rád, že jsem se rozhodl právě pro tuto firmu.

Dodatečně ještě jednou děkuji Rohouvým (otec a syn) za skvělou práci. Milan Porubský, Lázně Libverda

Greeneco Prestige

Sýkora Libor 29.06.2015
Musím pochválit chlapi od Greeneca.Minulý týden mi připojovali nový kotel Greeneco Prestige do systému a vše šlape jak má.Odvedli skvělou čistou práci a věřím tomu,že v zimě bude kotel šlapat bez problémů.

Greeneco Delux

Milan Votruba 21.04.2015
Poptal jsem hodně firem a prodejců kotlů.A jsem opravdu velmi rád že jsem si vybral firmu Greeneco. Vše proběhlo nad míru rychle. Od objednání kotle po připojení do systému cca do 14 dnů. Chlapy jsou velice profesionální a umí!!!!!!Kotel šlape jak má.Cena super jsem velice spokojen. Vřele jen doporučuji!!!!

Re: Greeneco Delux

Milan Kočer 20.05.2015
Dobrý den,prosím je možné mi poslat nějakou fotku přívodu a zpátečky
tohoto kotle? Začínám být s toho trochu tumpachový.
Moc děkuji.

Greeneco Prestige 25kw

Votruba- Železná Ruda 08.04.2015
Celková výměna kotle byla provedena na vysoké profesionální úrovni.
Díky profesionalitě montérů byla doba montáže zkrácena téměř na polovinu dohodnutou předem a cena byla též dodržena.
Celá komunikace proběhla nadstandartně rychle a srozumytelně.
Kotel Greeneco 25KW funguje super.

Re: Greeneco Prestige 25kw

Petr Musílek 15.11.2015
Dobrý den, koupil jsem též kotel Greeneco 25 kw a mám problém se spalováním uhlí. Uhlí se spéká. Nevím, zda mám správně nastavený ovladač Titanic. Tímto bych vás chtěl poprosit, zda byste mi mohl poslat údaje o nastavení počínaje nastavení kotle až po cyklus přidáváni. Předem děkuji za vaši ochotu. Prosím o zaslání odpovědi na email musilkovanada@seznam.cz

Kotel 35kw DeLux

Frugh Josef 02.04.2015
Po dlouhém váhání jsem si vybral kotel Greeneco DeLux.
Je to opravdu mašina jak má být. Naprostá spokojenost co se týče kvality a funkčnosti vřele doporučuji.Do 3 týdnů od objednání byl kotel doručen připojen a spuštěn . Tuto firmu bych zvolil opět v budoucnu doporučuji!

kotel 25 kw

Hanuš 12.03.2015
Kotel pracuje bez problémů a jsem velice spokojen. Montáž byla provedena velice profesionálně. DOPORUČUJI.

Kotel 35kw

Koutný 16.02.2015
Děkuji této firmě za profesionální přístup vše šlape jak má. Cena kotle a montáže mohu jen doporučit.Děkuji a jen tak dále solidních firem je už velmi málo.

Greeneco 25 kw

Zaňka 20.11.2014
Dodržení všech podmínek , výborný přístup k zákazníkovi, ochota.

Kotel výborná kvalita, funguje úžasně. Doporučuji všem . krásná cena bez dotací.

Re: Greeneco 25 kw

Milan Kočer 24.01.2016
Dobrý den.
Nemáte náhodou nějaký návod,jak nastavit teplotu a na kolik nastavit ventilátor a přidávání.?
Děkuji Kočer. M.

Prodej a připojení Automatického kotle Greeneco 20 kw

Reference vložena dne 03.11.2014 uživatelem romas66 03.11.2014
Velmi kvalitně odvedená práce. Řemeslníci velmi slušní a ochotní ve Všem, co jsme potřebovaly udělat. Na dohodnutý termín zapojení přijeli včas ba i o něco dříve. S cenou za připojení jsme byly velmi spokojeni. Kdyby jsme mohly za hodnocení udělit více hvězdiček, asi by jsme musely popsat celou stránku. Můžeme jen vřele doporučit a jestli bude nějaké příště, tak určitě si zavoláme opět tuto firmu.
Bílkovi z Ústí nad Labem

Re: Prodej a připojení Automatického kotle Greeneco 20 kw

Tibor M 18.12.2016
Dobrý den mám v úmyslu si koupit stejný kotel. Rád bych se vás zeptat osobně nebo telefonicky na vaše zkušenosti. Dekuji. Můj kontakt : 722349700. Stačí prozvonit.

Prodej a montáž automatického kotle Greeneco

Reference vložena dne 02.11.2014 uživatelem Uživatel_99342 03.11.2014
Velmi dobrá komunikace a následná spolupráce , realizace bez jakýchkoliv připomínek , vše funkční a bez problémů . Děkuji

Prodej a připojení Automatického kotle Greeneco 25 kw

Reference vložena dne 22.10.2014 uživatelem Uživatel_98297 22.10.2014
S realizací jsem velmi spokojen.Dobře odvedená práce!Těším se jak nám bude kotel užitečný.

Automatický kotel Greeneco 25KW + montáž + zapojení bojleru + 19ks radiátorů+ 120m nového potrubí v mědi.

Reference vložena dne 18.10.2014 uživatelem Uživatel_96382 19.10.2014
Celá realizace proběhla naprosto bez problémů. Vynikající komunikace, podrobné a odborné zaškolení v manipulaci s kotlem a stejně tak kvalitně odvedená práce v čase dohodnutého termínu (dokončeno o den dříve). Velmi příjemná byla i absolutní dochvilnost, která zde fungovala každým dnem po celou dobu vykonávaných prací. S firmou, kotlem, cenou i vším ostatním jsme nadmíru spokojeni a s radostí můžeme každému jedině doporučit.

Přestavba Kotle na automatický provoz Popis zadání Popis vyplněn dodavatelem: Přestavba kotle na automatický provoz + topenářské práce.

Reference vložena dne 08.01.2014 uživatelem Uživatel_71436 16.10.2014
Výborná spolupráce s těmito řemeslníky, spokojenost na vybornou.
Ochotny, komunikativní, vstřícní, prace rychle a profesionalně odvedena i cenu mají rozumnou, doporučuji. Příště bych si je určitě objednal znova.

Prodej Automatický kotel Greeneco 25kW a jeho montáž.

Reference vložena dne 08.01.2014 uživatelem Uživatel_71479 16.10.2014
Za nas muzu urcite doprucit. Rychle jednani,ochota,skvele odvedena prace a hlavne co se dohodlo to platilo. I s malickosti okamzita pomoc i rada. Shrnuto: maximalni spokojenost,skvele ceny a muzu doporucit

Přestavba Kotle na automatický provoz

Reference vložena dne 08.01.2014 uživatelem Uživatel_71510 16.10.2014
Mohu i přestavbu všem zájemcům jen vřele doporučit.
Vše co jsme si řekli vše platilo.Termín dodržen přesně dle dohody. ale hlavně jsme byl velmi potěšen dalším zájmem firmy o funkčnosti nainstalovaného zařízení a několikrát jsem využil možností telefonické nebo i osobní konzultace. Vždy bez problému.
Po realizaci nedošlo k žádným závadám a jsem velice spokojen.
Doporučuji si nechat zrovna namontovat i venkovní čidlo na měření venkovní teploty.

Petr Votoček: Mostek -Souvrať

Prodej Automatický kotel Greeneco a jeho instalace.

Reference vložena dne 08.01.2014 uživatelem Uživatel_71512 16.10.2014
Hodnotim firmu jako perfektní. Všechno bylo tak jak se domluvilo. Cena byla dle domluvy žádné navyšování že to a to navíc jako jiné firmy. A veliká ochota poradit s nastavením i po telefonu. Kvalitní práce.

Prodej Automatický kotel Greeneco

Reference vložena dne 08.01.2014 uživatelem Uživatel_71517 16.10.2014
Kotel dorazil v pořádku. Po telefonické konzultaci jsem kotel nastavil a od té doby hoří. Máme třetinovou spotřebu uhlí proti staré H418. Násypka vydrží přes týden, popel vymetám při přikládání. Parádní je možnost spalovat dřevo na vodním roštu. Kotel splnil veškerá očekávání.
Krátké video [video níže na této stránce]&feature=c4-overview&list=UU2xGjKGmUGtAmLLdQjaCWjg

Prodej Automatický kotel Greeneco 20kW

Reference vložena dne 10.01.2014 uživatelem Uživatel_71655 15.10.2014
velice solidní jednání

Prodej Kotel Green – P 20 KW

Reference vložena dne 02.03.2014 uživatelem Uživatel_75746 15.10.2014
Super, mohu jen kladně hodnotit. Jak produkt tak i přístup firmy.
termín i cena dodržena.

Prodej a montáž automatického kotle.

Reference vložena dne 22.03.2014 uživatelem Uživatel_77436 15.10.2014
Kotel perfektní, cena a termín byl dodržen. Zpracování kotelny perfektní, stejně jako funkčnost.

Prodej Automatický kotel Greeneco 25kW + montáž.

Reference vložena dne 14.04.2014 uživatelem Uživatel_79710 15.10.2014
Rád bych poděkoval Pánům ,za jejich rychlou a kvalitní práci při montáži kotle a jeho připojení.Práce rychlá kvalitní,komunikace výborná.Cena,za
práce rozumná,mohu jen doporučit.
p. Jindřich

Prodej a montáž kotle 20kw Greeneco Prestige Popis zadání Popis vyplněn dodavatelem: Prodej kotle Greeneco 20kw + montáž připojení+ topná zkouška + připojení TUV - PPR+měd

Reference vložena dne 03.05.2014 uživatelem Uživatel_81460 15.10.2014
Práce těchto řemeslníků je uchvatná, rychlá, levná a spolehlivá. Moc děkuji za super odvedenou prácičku. Všem doporučuji.
Petr Hrbáč

Prodej Automatický kotel Greeneco 20kW + montáž

Reference vložena dne 21.05.2014 uživatelem Jirka Rejl 15.10.2014
S realizací jsem spokojen,proběhla proběhla bez sebemenších problémů v přesně domluveném termínu Pracovníci provádějící instalaci kotle jsou odborníci kteří práci prováděli naprosto profesionálně.Obsluha kotle mi byla perfektně vysvětlena.Velmi mne překvapila možnost kdykoliv v případě nějakých nejasností s obsluhou si zavolat o radu.Zcela určitě bych se příště rozhodl úplně stejně.Jsem naprosto spokojen.

Automatický kotel 25 kw + montáž Popis zadání Popis vyplněn dodavatelem: Prodej kotle připojení kotle ,topná zkouška.

Reference vložena dne 19.06.2014 uživatelem Uživatel_85641 15.10.2014
vše bylo řádně předvedeno a vysvětleno
perfektní kontrola funkcí kotle, ovládání v českém jazyce, rychlost ohřevu topné soustavy
asi ne

Automatický kotel 25 kw + montáž

Reference vložena dne 24.06.2014 uživatelem Uživatel_85989 15.10.2014
jsem s realizaci spokojen vse je v poradku jak termin tak cena dekuji

Re: Automatický kotel 25 kw + montáž

Mirka 10.08.2015
Dobry den, mohu se zeptat kolik Vas stala montaz??dekuji Mirka

Prodej Automatický kotel Greeneco 25kW + montáž.

Reference vložena dne 15.07.2014 uživatelem Uživatel_87888 15.10.2014
Super domluva,rychla a kvalitni montaz a rozumna cena.mohu pouze doporucit

Prodej Automatický kotel Greeneco 20kW + montáž Popis zadání Popis vyplněn dodavatelem: Popis zadání Prodej a montáž automatického kotle a připojení automatického kotle do topné soustavy + připojení boileru.

Reference vložena dne 20.07.2014 uživatelem Uživatel_88369 15.10.2014
S realizací výměny kotle jsme naprosto spokojeni. Dohodnutý termín včetně ceny byl dodržen. Oproti českým kotlům cena o třetinu nižší při stejné kvalitě, Komunikace s firmou a řemeslníky provádějící montáž vynikající, na čem jsme se dohodli, bylo splněno. Vzhledem k ročnímu období realizován jen zkušební provoz.Vše bez závad, vše fungovalo v absolutní spokojenosti. Celková cena stejná, jako u kotle s dotací, bez administrativy a probdělé noci před krajským úřadem.

Prodej Automatický kotel Greeneco 25kW + montáž. Popis zadání Popis vyplněn dodavatelem: Prodej a montáž automatického kotle a připojení automatického kotle do topné soustavy + připojení boileru.

Reference vložena dne 21.07.2014 uživatelem Uživatel_88379 15.10.2014
S realizací jsem spokojen, termín i cena byla dodržena , komunikace s dodavatelem byla vynikající, závady se zatím nevyskytly, vzhledem k počasí kotel zatím vytápí pouze bojler
Jediný drobný nedostatek - kabel k ovládání PILOT R neměl udávanou délku, byl kratší

Rekonstrukce topeni Popis zadání Popis vyplněn dodavatelem: Rekonstrukce topení bytové jednotky. Pověšení nových radiátorů korado. Prodej materiálu. Doba realizace dva dny.

Reference vložena dne 16.08.2014 uživatelem Uživatel_71479 15.10.2014
Dodržení termínu,cenové nabídky.Skvělá komunikace.Profesionální přístup a práce.Maximální spokojenost.Rozhodně doporučujeme. Děkujeme

Prodej Automatický kotel Greeneco 15kW + montáž Popis zadání Popis vyplněn dodavatelem: Prodej automatického kotle Greeneco Prestige 15 kw. Prodej boiler Dražice kombi 125l. Prodej radiátorů Koradi + trubky + komponenty. Zhotovení nové kotelny nové r

Reference vložena dne 19.08.2014 uživatelem Uživatel_91531 15.10.2014
Mohu vřele doporučit , co bylo dohodnuto také platilo - cena ,materiál a doba realizace byla ve finále ještě o den dřív , než bylo dohodnuto .Je vidět , že i v dnešní době ještě existuje parta poctivých řemeslníků a ne jenom ti , co už rochcapeností nevědí , co si za odvedenou práci říct .

Prodej Automatický kotel Greeneco 20kW + montáž + rekonstrukce topení+ nový rozvod a dopojení do radiátorů.

Uživatel_91653 15.10.2014
S realizaci sem byl spokojen , dodržen termín i cenová kalkulace
práce odvedena výborně do finálniho dokončeni,...tuto firmu rád doporučim případným zájemcúm....

Automatický kotel Greeneco 50kW + montáž.

Uživatel_92567 15.10.2014
Všechno v pořádku celková spokojenost.

Automatický kotel 20 kw + montáž

Uživatel_92720 15.10.2014
jsem velmi spokojena, termín i cena byly dodrženy, závady se zatím nevyskytly (a doufám, že se nevyskytnou), od připojení nového kotle uběhly teprve 4 dny

Automatický kotel Greeneco 35kw

Rytíř 15.10.2014
Jsem velmi spokojen s kvalitní prací,kotel super,perfektní jednání..jen a jen doporučuji...

Greeneco 15 kw prodej+připojení

Motyčka 15.10.2014
Super konečně bez lítání do kotelny.
Dlouho jsem vybíral kotle přes internet, až mi padl do oka tento. Už jen proto že k němu česká firma dělá montáž, jako bonus byl i pokojový regulátor. Bylo rozhodnuto! První telefonická domluva a hned jsem ho objednal. Za 14 dni mi došel a za dalších 14 dní byl namontován. Vše proběhlo perfektně podle domluvy. Tuhle firmu mohu vřele doporučit. :)
Záznamy: 1 - 59 ze 59